Kas

Kurumumuz, Kuyumculuk Teknolojisi Alanına Beceri Sınavıyla Usta Öğretici alımı yapacaktır. Detaylar aşağıda belirtilmiştir.

Eyl

Kurumumuz bünyesinde 178 saatlik Aşçı Çırağı kursu açıklacaktır. İlgililerin Diyarbakır Olgunlaşma enstitüsüne şahsen başvurması gerekmektedir.

Eyl

Haz

Diyarbakır Olgunlaşma Enstitüsü 22DT667772 EKAP numarası ile doğrudan temin kapsamında okulun ihtiyacında kullanılmak üzere kuyumculuk atölyesine malzeme alımı yapılacak olup isteklilerin 01 Temmuz 2022 Saat 17:00'a kadar tekliflerini ilgili okul müdürlüğüne  teslim etmeleri gerekmektedir.

Haz

Diyarbakır Olgunlaşma Enstitüsü 22DT667790 EKAP numarası ile doğrudan temin kapsamında okulun ihtiyacında kullanılmak üzere kuyumculuk atölyesine malzeme alımı yapılacak olup isteklilerin 1 Temmuz 2022 Saat 17:00'a kadar tekliflerini ilgili okul müdürlüğüne  teslim etmeleri gerekmektedir.

Haz

Diyarbakır Olgunlaşma Enstitüsü 22DT661866 EKAP numarası ile doğrudan temin kapsamında okulun ihtiyacında kullanılmak üzere giyim atölyesine malzeme alımı yapılacak olup isteklilerin 30 Haziran 2022 Saat 17:00'a kadar tekliflerini ilgili okul müdürlüğüne  teslim etmeleri gerekmete olup ilgili teklif mektubu için tıklayınız.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Ücretli Usta Öğretici Sınavı kesin sonuç listesidir.

Ücretli Usta Öğretici Beceri Sınav Sonuçları