Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri Alanı

07-02-2019

Tanımı: Kuaförün sahip olduğu, saç şekillendirme, saç renklendirme, saç kesimi ve saç bakımı yapma yeterlilikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır.

Amacı: Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri alanında kuaförlük mesleğinin yeterliklerine sahip meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır.

Bu bölümde cilt bakımı ve uygulaması, epilasyon, tırnak bakımı, saç bakımı ve yapımı, makyaj, yüz ve vücut masajı, sahne ve objektif makyajı gibi dersler verilir.

Güzellik ve Saç Bakımı hizmetleri alanında mezun öğrencilerimiz, Mesleki Eğitim Merkezine başvurarak ustalık sınavlarına katılabilir veya Kuaförlük Meslek Yüksekokullarına sınavsız geçiş hakkından faydalanabilir.

Yayın: 26.11.2012 - Güncelleme: 06.12.2022 08:53 - Görüntülenme: 1750